• Instalarea Camerelor De Supraveghere

  Instalarea Camerelor De Supraveghere

  Trebuie remarcat faptul ca dispozitivele IP cu instalare externa pot necesita mai mult timp si costuri materiale, fata de dispozitivele analogice. Acest lucru se datoreaza  utilizarii echipamentelor suplimentare pentru instalarea de cabluri lungi de conectare a camerei de supraveghere.

  Instalarea interna a camerelor de supraveghere este cel mai des utilizata. In consecinta, acest tip de camera de supraveghere este disponibila intr-o gama foarte larga, atat din punct de vedere al designului, cat si al performantei. Camera de supraveghere Dome este ideala pentru interior si este deosebit de populara.

  Acesta are un design universal, care permite instalarea usoara si rapida pe orice structura de constructie. In mod special, modelele dome sunt instalate cu succes, pe plafoane suspendate. Firele in acelasi timp, pot fi instalate in sistem ingropat, pentru a nu fi la vedere. Datorita gamei largi de optiuni si caracteristici tehnice, acest tip de camera de supraveghere este potrivit pentru rezolvarea oricaror probleme practice care pot aparea in fata camerei de supraveghere. Modelele de tip Dome pot avea forma cilindrica, cub sau simpla.

  Popularitatea camerelor de supraveghere interne,  este in continua crestere. Acestea pot fi montate atat ascuns, cat si cu montarea deschisa. Trebuie mentionat faptul ca nu exista camere de supraveghere speciale pentru casa, apartament, birou sau alta incapere. In schimb, pentru fiecare obiectiv, sunt selectate caracteristicile si performantele cele mai potrivite pentru anumite conditii de functionare.

  Caracteristicile camerelor de supraveghere

  Distanta de focalizare. Primul parametru care trebuie selectat este distanta de focalizare a lentilei, care determina unghiul de vizualizare si gradul de detaliere a imaginii. De asemenea, in functie de conditiile de functionare ale camerei de supraveghere, sarcinile cu care se confrunta aceasta.

  Sensibilitate. Trebuie determinat nivelul minim de iluminare (masurat in lux), in care camera de supraveghere video isi pastreaza functionalitatea. A doua optiune este mai ferma, deoarece fluxul de lumina pe drumul spre matrice este slabit, de exemplu, din cauza pierderii obiectivului. Astfel, pentru aceleasi valori ale acestui parametru si alte conditii de iluminare, camera, a carei sensibilitate este masurata pe matrice, va functiona mai rau cu iluminare scazuta.

  Rezolutie. Rezolutia ofera o schimbare a semnalului video in functie de nivelul acestuia. Deoarece nivelul semnalului este redus in conditii de iluminare insuficienta,  prezenta acestei functii permite o largire a gamei de operare a camerei de supraveghere pentru diferite conditii de iluminare.

  Raportul semnal-zgomot. Nivelul decibelilor caracterizeaza calitatea imaginii. O buna calitate a imaginii este obtinuta cu un parametru mai mare de 45 dB. Valoare minima de 40 dB este destul acceptabila. Aceasta este o caracteristica importanta careia trebuie sa ii acorzi atentie.

  Reglarea automata a diafragmei. Permite utilizarea unei camerei de supraveghere pentru conditii de iluminare variabila, prin ajustarea cantitatii de lumina care lumineaza matricea camerei. Aceasta este o optiune foarte utila, adesea necesara, pentru camera de supraveghere de strada.

  Inchidere electronica. Stabileste timpul in care matricea acumuleaza un semnal. Principiul de functionare este similar cu obturatorul camerei. La fel ca ajustarea diafragmei, inchiderea electronica este proiectata sa opereze camera de supraveghere la un nivel diferit de iluminare.

  Compensarea luminii de fundal. Aceasta caracteristica va permite camerei de supraveghere sa efectueze supravegherea video, chiar daca in spatele ei exista o sursa de lumina puternica.

  Balans de alb automat. Aceasta optiune determina capacitatea camerei video de a corecta automat transmisia de culori. De asemenea, la caracteristicile tehnice ale camerelor de supraveghere,  se poate cumpara un alimentator de tensiune alternativa de 220 volti sau constanta - 12 (24) volti. La o achizitie separata a acestora, trebuie sa fii atent la compatibilitatea dintre ele. In plus, aceasta caracteristica afecteaza modul de utilizare a matricei, insa pentru utilizarea in gospodarie, acesta nu este suficient de semnificativa.

  Camerele de supraveghere video sunt un element cheie al oricarui sistem de supraveghere. Camera color, locatia si lungimea de focalizare si cat de clar poti vedea ce se intampla in spatiul supravegheat, depinde de camera de supraveghere. Camerele de supraveghere video pot functiona singure sau pot fi ochii unui sistem de supraveghere video. Si, daca ai inteles caracteristicile unei camere de supraveghere video, cu atat mai mult poti alege una potrivita pentru nevoile tale. Pentru a monta o camera de supraveghere, nu ai nevoie de cunostintele unui specialist, deoarece acestea se monteaza foarte usor.

  For More Information About www.comod.ro

  Contact Us:

  Address: Strada Baba Novac 17, București

  Telefon ( intre orele 10:00 - 18:00):

  031.425.29.60 - informatii vanzari

  0786.116.331 - informatii tehnice

  E-mail: contact@comod.ro- sesizari & reclamatii

  http://www.comod.ro/


 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: