• Dvr 8 Canale - Sistem De Supraveghere

  Dvr 8 Canale - Sistem De Supraveghere

  Cum se alegecorectun DVR?

  Contrar a ceeace cred ceimai multi clienti, pelangacamerele de supravegheresuntfoarteimportantesidispozitiveleDVRin sistemele de supraveghereperformante. Tot ansamblul de cameresi DVR artrebuisamearga in echilibru, si un DVR este un element central care vaprimiinformatiile brute de la camere, le vaprelucrasi le vastocape HDD punandu-le la dispozitia ta pe un monitor, telefonmobil, TV, laptop sau calculator.

  In functie de necesitati, potialegeundispozitivDVR 2 canalesaumai mult, totuldepinzand de numarul de camereutilizate.

  Rezolutiadispozitivului DVR

  Este recomandatsaalegirezolutia de afisaresi de inregistraretinandcont de calitateape care vretisa o obtineti de la sistemul de securitate. Rezolutiaestecea care oferatoatedetaliile de care ainevoiecandurmarestiimaginile video. DegeabaaiunDVR 8 canalesi 8 camere de supravegheredaca nu potidistingenimicpeniciunadintreele. Dacaai o rezolutiebunaveiputearecunoastepersoanelestrainesinumerele de la masinipedistantefoartemarisi cu cat ai o rezolutiemai mare cu atatsistemulisi face mai bine treaba.

  Pepiatasuntdispozitive DVR cu maimulterezolutii. Itirecomandamsaevitirezolutiile CIF si 2 CIF sau D1 si WD1. Acesteasuntdepasitesiinvechite. In prezent, tehnologia a evoluatfoarte mult sipreturile s-au micsoratconsiderabil, astfelincat nu veiobtineavantajedacacumperiun DVR cu astfel de rezolutii.

  Dacabugetul nu itipermiteundispozitivscump, potialegemacar o rezolutie HD care esteeficientape o distanta de cel mult 12 m. Este o variantafoartebuna in ceeaceprivesteraportuldintrepretsicalitatepentru ca implica un cost bun sioferaaplicabilitateintr-un numarfoarte mare de proiecte.

  Numarul de FPS

  Itirecomandam ca atuncicandcumperiun DVR safiiatent cate cadre pesecundainregistreaza. Pentru a puteareda in timp real, estenevoie de un FPS de 25 in fiecare canal. Veiputeagasi in lista de specificatii ale DVR-uluinumarul de cadre suportatpentrufiecare canal in parte. Dacaai un DVR cu 8 canale care specifica 100 fps, el vastocainregistrarile la 12 fps in fiecare canal. Este foarte important ca inregistrarilesa fie la 25 fpa in special atuncicandmonitorizeziobiecte in miscare cum ar fi drumurile, parcarilesicurtileexterioare, saupersoane. 12 FPS este o valoaresuficientapentru o locatie cu activitatistatice cum ar fi o farmaciesau un supermarket. In functie de necesitatile sale, alegenumarul de cadre pesecunda, astfelincatsistemul de supravegheresaisiindeplineascascopul. DegeabaaiunDVR 16 canaledacaniciuna din cele 16 camere de supraveghere nu itioferarezultate utile.

  Numarul de canaleeste important

  Inca de la inceput, artrebuisastabilesti cate camere de supraveghere video vatrebuisautilizezisisaalegi o unitatepentruinregistrare cu un numarcorect de canale. Numarulcamerelor de care veiaveanevoiedepindefoarte mult de locatiasurvolata. Ia in consideraresiposibileleextinderipe care le vei face sistemului de supravegheresiincearcape cat posibilsaanticipezitoateacesteextinderi. Altfel, estefoarteposibilsafiinevoitsainlocuiesti DVR-uldacavreisamaipuicameresi nu maiexistacanaledisponibile.

  Perioada de stocareestefoarteimportanta

  Incearcasadeterminiceperioada de stocarevrei. Tinandcont de numarul de cameresi de rezolutiainregistrarii, de numarul de cadre  pesecundasi de perioada de inregistrare, poate fi nevoie de un HDD mai mare saumai mic, pentru a stoca. 

  Pelangatoateacestedetalii, artrebuisatiicontsi de capabilitatile extra ale sistemului de supraveghere. Dacavrei ca sistemul tau saaibasidetectie la miscare, dispozitivul DVR artrebui sales in consecinta. Suntsiastfel de dispozitive care nu au functiaaceasta.

  In momentul in care cumperiundispozitiv DVR nu tesfiisaceriajutorulpersonalului din magazin. Ceimai multi comerciantivor fi mereugatasaitioferesfaturisiconsultantapentru ca tusaalegicelemaibunedispozitive in functie de necesitatilepe care le ai in materie de monitorizaresisupraveghere.

  For More Information About www.comod.ro


 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: