• De Ce Informatii Trebuie Sa Tinem Cont Inainte De A Achizitiona Un Sistem De Supraveghere Pentru Exterior?

  Fara doar si poate locurile care adapostesc produse a caror valoare generala se ridica la cateva mii sau milioane de euro sunt un motiv in plus de atractie pentru talhari, mai ales daca acestea nu beneficiaza de monitorizare continua, de prezenta unor agenti de securitate sau dupa caz de plasarea unor camere video in zonele de interes, motiv pentru care luarea atitudinii ar fi singura conditie ce se impun in acest caz.

  Apelarea la diferite camere pentru supraveghere video de fatada este o solutie?

  De foarte multe ori pentru a reduce semnificativ costurile sau pur si simplu din lipsa timpului, diferiti investitori sau dupa caz manageri ale unor intreprinderi apeleaza la asemenea variante care nu sunt deloc profitabile raportate la timp.

  Desi acestea imita perfect camerele de supraveghere reale, in timp aspectul lor ce nu ofera credibilitate poate fi interceptat usor, motiv de predispunere la unele atacuri sau dupa caz ale unor atitudini deloc incurajatoare din partea unor angajati, ca urmare a lipsei de supraveghere a persoanelor avizate.

  Adaugati in lista obiectivelor generale si un sistem complet de supraveghere pentru exterior

  Camerele de supraveghere pentru exterior pot juca trei roluri simultan, atat de supraveghetor, cat si de martor, dar si de prevenire al unor evenimente notabile.

  Altfel spus, puteti intampina din timp orice actiune umana, puteti evidentia din timp anumite  activitati suspecte, cum ar fi patrunderea intr-o incinta a unor automobile necunoscute sau dupa caz prezenta unor fenomene de clima care sa perturbe activitatea prestata.

  Ce performante de lucru notabile pot propune camerele de supraveghere ale zilelor noastre?

  Un sistem supraveghere video CCTV se poate remarca prin proprietati de lucru redutabile chiar si in cazul scaderii sau urcarii temperaturilor din exterior, aparitiei intemperiilor, sau dupa caz a vizibilitatii reduse.

  In prezent, exista camere de supraveghere video ce dispun de performante de lucru nebanuite, cateva dintre acestea fiind rezolutiile ridicate, unghiul de vizualizare, distantele de lucru dar si functia de iluminare pentru activitatea pe timp de noapte.

  Asigurati-va ca actiunile de vandalizare nu vor afecta performantele lor de lucru

  Indiferent ca sunt montate la inaltimi deosebit de ridicate, exista posibilitatea ca acestea sa fie vandalizate sau dupa caz acoperite, mai ales in cazul unor atacuri organizate.

  In acest caz asigurati-va ca pe langa elementul lor de suport este montat si o carcasa metalica, perfecta pentru a preintampina asemenea actiuni, indiferent de specificul locului in care va aflati.

  Camerele de supraveghere baby-monitor, inovatia din domeniu

  Daca locuiti la casa si doriti ca in timpul sezonului cald copilul dumneavoastra sa identifice actiuni de joaca la nivelul solului  in gradina proprie, sau in apropierea unei piscine puteti sa ii vizualizati activitatea chiar de la birou, cu ajutorul unor asemenea camere de supraveghere fara sa va fie afectate activitatile de lucru.

  De indata ce detecteaza miscare, isi va face aparitia un semnal de avertizare, iar in acest caz va puteti asigura ca acesta nu se va accidenta sau dupa caz ca beneficiaza de asistenta pe masura, daca aveti angajat pentru acesta o bona.

  De asemenea acestea sunt perfecte si pentru institutiile organizate precum gradinitele sau cresele, acolo unde de la nivelul unui monitor, persoanele acreditate pot vedea daca micutii se joaca in armonie sau daca finalizeaza sarcinile de lucru trasate.

  Rapiditatea, un fenomen care te defineste?

  Daca doresti in egala masura sa te intrebuinteti si in activitatile cotidiene, dar nici sa nu pierzi sirul evenimentelor dintr-un anumit loc, in acest moment exista posibilitatea achizitionarii sistemelor de supraveghere video dotate cu functia P2P dar in egala masura si care dispun de rezolutia HD.

  Altfel spus, cu ajutorul softului dedicat, a unui cod digital,  toate imaginile vor fi redate la o rezolutie cat se poate de ridicata pentru a observa ce s-a petrecut intr-un anumit interval orar direct de pe telefonul mobil, o alternativa cu adevarat unica in domeniu.

  Transmiterea unor informatii este posibila cu ajutorul functiei audio bidirectional

  Camerele de supraveghere video care sunt dotate cu aceasta functie va pot ajuta sa transmiteti anumite directive in locul supravegheat, mai ales persoanelor de legatura pe care le aveti in subordine.

  O dovada in plus ca asemenea sisteme sunt cat se poate de utile din mai multe puncte de vedere, astfel ca nu va ramane decat sa efectuati o alegere in functie de obiectivele pe care le aveti.

  Magazinul nostru este pregatit sa gazduiasca orice preferinta

  Mai sus v-am putut arata ca un sistem de supraveghere video poate depasi cu mult atributiile sale predestinate, in acest moment fiind folosit si pentru cu totul alte activitati decat cele initiale.

  In cazul sistemelor pentru exterior, in functie de domeniul de afaceri in care sunteti angrenat sau dupa caz profilul casei pe care il aveti, puteti opta in achizitionarea unor sisteme de supraveghere video cu adevarat unice dispuse in jurul oricaror acitivitati supuse reducerilor in aceasta perioada.

  For More Information About Comenzi.Ro

   


 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: