• De basisprincipes vehicle Residence Paint

  Je huis is actually je levenslange bezit. En het is actually een kwestie truck tijd dat u merkt dat uw huis gerenoveerd moet worden - niet omdat het oud wordt, maar omdat u de behoefte voelt aan levendige kleuren in uw huis.

   

  Het huren vehicle de huisschilderingservice kan ook kosten. Maar als u truck program angled om het zelf te schilderen, zou u de manner kunnen overwegen; en overweeg de tijd en moeite pass away je gaat besteden aan het schilderen truck je huis Schilderijen.

   

  VERF

   

  Speciale verven zijn geïnnoveerd op manner vehicle verschillende consumenteninzichten en briljante verftechnologie pass away specifieke verven voor specifieke behoeften mogelijk maakt.

   

  - Eierschaalverf zorgt voor een zachte en matte glans. Verf perish zacht en glanzend is actually, ideaal voor uw woonkamers, eetkamers, slaapkamers en holen. Het is actually wasbaar en ideaal voor slaapkamers, gangen, kantoor aan huis en familiekamers.

   

  - Anti-condensverven worden gebruikt voor ruimtes satisfied vochtige omstandigheden zoals keuken en badkamers. Deze verf is actually meestal geformuleerd om condensatie te voorkomen en omvat vaak herbicide. http://www.kunstvoorinhuis.nl/

   

  - Plafondplaten zijn speciaal ontworpen voor plafonds. Deze zijn meestal added spatbestendig.

   

  - Een hoogglanslak is actually sterk reflecterend en werkt goed voor het benadrukken vehicle particulars, zoals sierlijsten en sierlijsten. Ze zijn ook de beste keuze voor deuren en kasten - of voor elk gebied encountered veel misbruik.

   

  Maar voordat je dit doet, moet je de staat kennen vehicle het oppervlak dat je wilde schilderen. Ongeacht of de basecoat vehicle olie of latex is actually, u moet doffe glanzende verf maken door deze te schuren of te verwijderen satisfied een chemisch item dat de glans verhelpt. Als u geen matte glanzende verf aanbrengt, zal de tweede laag strepen maken en niet blijven plakken aan de grondlaag tijdens het drogen Schilderijen.

   

  Het is actually ook belangrijk dat je vóór het schilderen truck je kamer een guide gebruikt. Een guide helpt verf te hechten aan het oppervlak door een consistent uiterlijk te bieden. Het is actually een has to om een guide te gebruiken als u over nieuw hout, kaal hout, gipsplaat of overschilderen over bestaande lichte of donkere kleuren schildert.

   

  Emergency room zijn tegenwoordig veel soorten verf beschikbaar, sommige geven verschillende oppervlakteafwerkingen, andere zijn ontworpen voor een bepaalde toepassing. Het kiezen vehicle het juiste verftype lijkt in eerste instantie verwarrend, maar als je eenmaal hebt geprojecteerd welk thema je huis wilt schilderen en uitgezocht hebt welke baan en welke afwerkingen je wilt, is actually de keuze vrij eenvoudig.

   

  - Primerverven kunnen op olie- of waterbasis zijn en worden gebruikt om ongeverfde oppervlakken af te dichten om te voorkomen dat emergency room afdeklakken inwerken. Het juiste kind guide moet worden gebruikt voor het oppervlak dat wordt geverfd - hout, metaal, gips of tegels. Emergency room zijn enkele 'universele guides' beschikbaar die voor twee of meer truck deze oppervlakken zijn ontworpen.

   

  - Halfglanzende verven lijken erg op glanswolken, maar hebben nurse glans. Halfglans is actually ook geschikt voor ruimtes came across een hoge luchtvochtigheid (het finest gebruikt voor kinderkamers) en kan worden gebruikt voor trimwerken en kozijnen. Deze verf zorgt voor maximale duurzaamheid.

   

  Emergency room zijn verschillende soorten verven pass away op waterbasis of op oplosmiddelen zijn gebaseerd en die verschillende afwerkingen produceren pass away worden gemeten aan de finger vehicle de glansfactor. "Sheen" is actually een condition pass away wordt gebruikt om de companion vehicle lichtreflectie truck de verf te beschrijven. Minder glans voor een binnen- of buitenverf betekent dat deze nurse vlekbestendig is actually.

   

  De meeste glansverven worden het finest aanbevolen voor gebruik op houtwerk, plinten, keuken- en badkamermuren, deurposten en raamkozijnen. Het nadeel vehicle het gebruik truck glansverven is actually echter de merkbare onvolkomenheden in het muuroppervlak.

   

  De beste opruiming voor een op olie gebaseerde verf is actually terpentijn of verfverdunner. Het voordeel truck latexverven is actually dat het relatief snel droogt, maar het is actually niet wenselijk bij warm and comfortable weer of straight zonlicht. Dus als je de binnenkant truck je huis schildert, is actually het aan te bevelen om watergedragen verven te gebruiken, terwijl verf op oplosmiddelbasis wordt voorgesteld voor het schilderen vehicle de buitenkant vehicle je huis.

   

  Vlakke verven verbergen imperfecties op wandoppervlakken en spatten goed tijdens het aanbrengen. Vlakke verven zijn de beste keuze voor plastic en aluminium lightweight gevelbeplating die is actually bekrast of gedeukt omdat het imperfecties en spatten nurse verbergt wanneer toegepast.

   

  - Satijnverf biedt een goede combinatie vehicle gemakkelijk schoon te maken en gematigde glans. Deze verven gaan een stapje boven de eierdop in het vermogen om te schrobben. Ze presteren en zien emergency room geweldig uit in vrijwel elke kamer.

   

  - Brandvertragende verven zijn niet bestand tegen branden, maar de brandwerende formule zorgt ervoor dat het vuur zich niet snel verspreidt.

   

  INTERIEUR SCHILDEREN

   

  Als je de sfeer truck je kamer wilt veranderen, is actually schilderen een goede optie. Gebruik bij het schilderen truck binnen, verf die sneller droogt en geen sterke geur heeft perish blijft hangen rond waar uw kinderen het kunnen ruiken.

   

  Het schilderen truck het interieur vehicle uw huis vereist een grondige schatting, visualisatie en voorbereiding. Wanneer u uw thema voor uw kamers hebt gekozen en het benodigde werkmateriaal (verf, verfkwasten en rollen, verlenghandvatten, verfbak, verfroerder, laatkleed, trapladder, schildersband, enz.) Hebt gekocht, volgt u eenvoudigweg deze ideas voor het schilderen truck het interieurhuis:

   

  VOOR EN TIJDENS HUISSCHILDERIJ

   

  - Zorg altijd voor voldoende ventilatie bij het schilderen in uw huis. Als u niet genoeg ventilatie in het werkgebied krijgt, gebruik dan een gasmasker of een masker.

   

  - Houd verfcontainers of compartments complied with oplosmiddelen gesloten als ze niet worden gebruikt.

   

  - Houd verfproducten buiten het bereik vehicle kinderen.

   

  - Vermijd straight connection encountered de huid.

   

  - Lees altijd de instructies voor verpakking (etiket).

   

  OPPERVLAKTE VOORBEREIDING TIPS

   

  - Zorg voor voldoende bliksem om een goed beeld te krijgen vehicle imperfecties vehicle het schilderij.

   

  - Stof en was actually de plafonds, muren, plinten, ramen en deurlijsten.

   

  - Schoon, degelijk behang kan worden overgeschilderd, maar in de meeste gevallen is actually het beter om het te strippen. Over een achtergrond schilderen kan beginnen te schillen.

   

  - Verwijder zoveel mogelijk meubels uit de kamer of groepeer de zwaardere armaturen en de fragile armaturen samen en bedek ze came across een druppeldoek.

   

  - Patch gaten en scheuren in de oppervlakken perish u wilde schilderen encountered voorgemengde spacklingpasta. Nadat de spaghetti is actually opgedroogd, schuurt u de gebieden.

   

  - Verwijder schakelplaten.

   

  UW PLAFONDIPS SCHILDEREN

   

  - Als u de hele kamer schildert, is actually het beste om eerst het plafond te beschilderen!

   

  - Verf eerst af, inclusief randen rond het plafond, lijstwerk en trimmen.

   

  - Als u een penseel gebruikt, previous u de verf in korte streken foot in de richting truck het ongeverfde gebied, ook wel 'nat kiddie droog' genoemd. Borstel vervolgens terug in het gebied dat u zojuist hebt geschilderd voor een pleased oppervlak.

   

  - Als u een verfroller gebruikt, manoeuvreert u uw armen in een stinks diagonale banen (waarbij u een character M vormt). Vul de free gebieden in door dwars te rollen.

   

  - Als u uw plafond schildert, verwijdert u gloeilampen, kroonluchters, tl-lampen en armatuurafdekkingen.

   

  MUURSCHILDERIJ TIPS

   

  - Wanneer u came across een glanzende afwerking schildert, maakt u de laatste penseelstreken weg vehicle de lichtbron vehicle de kamer. De kleine richels pass away een borstel verlaat zullen niet zo uitgesproken zijn. Gebruik dezelfde "nat om te drogen" methode vehicle schilderen.

   

  - Verf eerst langs de rand, inclusief randen rond het plafond.

   

  HOUTWERK

   

  - Verwijder de deuren en filled truck de kast en schilder eerst de vlakke oppervlakken. Verf binnen de randen en ga dan naar de buitenste oppervlakken.

   

  - Verf dubbelhangende vensters truck het hout tussen de ruiten en vervolgens naar buiten. Op openslaande ramen, ons dezelfde techniek, maar houd de ramen een beetje free totdat de verf opdroogt.

   

  - Controleer het houtwerk op schade. als dat emergency room is actually, plakt u het found een houtvuller, droogt u het een nacht en schuurt het voor eventuele ruwe plekken en brengt u een sealant aan voordat u gaat schilderen.

   

  - Als u dezelfde verf op de muren en het houtwerk gebruikt, schildert u het houtwerk als u eraan toekomt. Als het een andere kleur is actually encountered een hogere glans, wacht dan kiddie de muren klaar zijn.

   

  - Schilder voor paneeldeuren eerst de decoratieve gegoten randen en daarna de afzonderlijke panelen. Verf vanuit het midden naar buiten. Wanneer de panelen voltooid zijn, schildert u de verticale en horizontale vlakke panelen.

   

  - Schilder eerst de plinten truck de bovenrand en daarna de onderkant over de vloer. Schilder het middengedeelte als laatste.

   

  - Gebruik een schilderslint of schildersschild om verf vehicle ruiten te houden. Gebruik geen plakband of plakband. Als je een schilderslint of schilders schild gebruikt, kun je gebieden perish young one 3 dagen bedekt zijn houden.

   

  RECOMMENDATIONS VOOR OPSTARTEN EN OPSLAAN of INSTRUCTIES VOOR VERWIJDERING

   

  - Gebruik een schraper om rond de ruiten af te snijden.

   

  - Bewaar verfpistolen op oplosmiddelbasis ondersteboven om te voorkomen dat emergency room een huid ontstaat.

   

  - Gebruik een schraper came across een scheermesje of een plamuurmes om grotere verfdruppels perish zijn opgedroogd af te knippen.

   

  - Bewaar uw verf op normale of kamertemperatuur. Plaats de verf nooit in extreem warme of koude ruimtes.

   

  - Als emergency room verfdruppels op uw vloer aanwezig zijn, laat piping dan niet achterblijven. Naarmate de verf langer wordt, wordt het moeilijker. Gebruik een doek satisfied water en zeep of een oplosmiddel om te reinigen.

   

  - Was en droog verfborstels en rollen. Bewaar ze volgens de aanbeveling vehicle het merk. Niet alle penselen hebben hetzelfde style borstelharen en de rollen hebben hetzelfde materiaal.

   

  - Elke staat in de Verenigde Staten of elke gemeenschap/ provincie verschilt every verfblik. Controleer uw lokale scene-, gezondheids- en veiligheidswetten.

   

  - Reinig de verf vehicle de rand vehicle het blikje. Tik de deksels truck de compartments dicht encountered een hamer en een blok hout.

   

  BUITEN SCHILDEREN

   

  Verbergingskracht komt vehicle het pigment vehicle de verf en wordt beïnvloed door de manier en de dikte vehicle de toepassing. Chalkresistentie voorkomt dat het witte kalkachtige poeder zich vormt op het oppervlak en verlicht de kleur truck de verf. De weerstand vehicle de blaar voorkomt dat emergency room teveel vocht door het substraat komt en de verflaag aantast.

   

  Bij het kopen vehicle verven perish u gaat gebruiken voor uw buitenhuis, moet u een merk kiezen dat essentiële kenmerken heeft: dekkracht, kleurechtheid, kalkweerstand en weerstand tegen blaarvorming.

   

  Als u alle gereedschappen bij de palm hebt, onderzoekt u uw buitenkant. U kunt uiterlijke schilderproblemen vinden, zoals: alligatorisch, blaarvorming, krijten, kalkafbraak, knetteren, vuilopname, uitbloeiingen, vervaging, mattering, leppen, schimmelvorming, spijkerroestroesten, verfverdraagzaamheid, striping, slechte bestand tegen antacids, slechte hechting, slecht behoud truck glans, uitlogen in de wanden, vlekken op de verf, wanden truck vinylbekleding, wasbloeding of rimpeling.

   

  Het schilderen vehicle de buitenkant vehicle uw huis vereist een grondige schatting, visualisatie en voorbereiding. Wanneer u uw thema voor uw kamers hebt gekozen en het benodigde werkmateriaal hebt gekocht Schilderijen.

   

  U hebt deze gereedschappen nodig bij het schilderen truck uw buitenkant: set, schuurpapier, vodden en/ of papieren handdoeken, schilderslint, tuinslang, hogedrukreiniger of slangborstelbevestiging, sponzen en emmers voor waswater, sproeikop, trapladder, verlenging step ladder, verfkrabber, staalborstel, stopverfmessen, hittepistool, gereedschap voor het verwijderen truck roterende verf en elektrische boor, kitpistool, schuurblok en werkhandschoenen.

   

  Als u al weet wat het probleem truck uw huis is actually of gewoon om het opnieuw te schilderen, volg dan enkele vehicle deze ideas. U kunt ook verwijzen naar BINNENLANDS SCHILDEREN voor borstel- of rolbewegingen, enz.:

   

  - Plaats plastic afdekdoeken over planten en struiken, of waar verf op outdoor patio's, dakdelen, trottoirs, opritten of andere oppervlakken kan druipen.

   

  - Begin fulfilled het grondig reinigen vehicle de buitenkant vehicle uw huis. Begin bovenaan en werk je langs de zijkanten vehicle het huis. Als uw gevelbeplating gebieden vehicle schimmel, meeldauw of verkleuring heeft, was actually het dan satisfied een schimmelwerende reiniger.

   

  - Maskeer gebieden af perish niet moeten worden geverfd. U kunt afplakband plaatsen langs de rand vehicle de binnenbekleding en rond raam- en deurkozijnen en afwerken, omdat dit waarschijnlijk in een andere kleur of encountered een hogere glansverf wordt geverfd. U kunt ook kranten- of plastic hangdoekmateriaal op ramen en deuren plakken, inclusief glazen schuifdeuren, om ze tegen druppels te beschermen.

   

  Het schilderen truck een huis kost tijd, het schilderen vehicle huizen kost een groot deel truck je spending plan, maar het eindresultaat is actually altijd geweldig.

   

  Dig je een kamer snel en probleemloos kunt schilderen

   

  In de meeste gevallen is actually het schilderen vehicle een kamer een vrij eenvoudige taak, zelfs voor de meest onervaren mensen. Afhankelijk vehicle de grootte vehicle de kamer kan het verven truck de hele kamer slechts enkele uren, een volledige dag of zelfs dagen duren.

   

  Laten our team beginnen fulfilled het doornemen truck de gereedschappen en products perish u nodig hebt voordat u satisfied de spuitopdracht begint.

   

  Essentiële resources en things voor schilderen

   

  Vanzelfsprekend draag je tijdens het schilderen geen vehicle je beste kleren. Het is actually bijna onmogelijk om een verfbeurt te voltooien zonder heel veel verf over jezelf te krijgen, hoe voorzichtig je het ook magazine vinden. In het ergste geval moet je de slechtste en goedkoopste kleding dragen perish je bezit!

   

  De meest voor de palm liggende device pass away je nodig hebt voor een verfbeurt, is actually natuurlijk een verfkwast. Penselen zijn emergency room in vele verschillende vormen en maten, maar zoals in dit geval schilder je een kamer, een groot penseel zou het goed moeten doen. Hoewel het hebben vehicle een kleinere voor sommige truck de hoeken en meer precieze delen truck de muur gunstig zou zijn.

   

  Het laatste product dat u nodig hebt, is actually het goedkoopste en gemakkelijkst te vinden - oud papier, cells of kranten. Het is actually zeer waarschijnlijk dat je verf op de vloer morst en druppelt en het laatste wat je wilt doen is actually op je vloer morsen.

   

  Als je nog nooit een truck deze eerder hebt gebruikt of gezien, is actually het een grote rol came across een handvat perish je in verf dompelt en vervolgens heen en weer over de muur rolt. Wanneer u een verfroller koopt, moet u ook een blad krijgen waar u een deel truck de verf in zou gieten.

   

  Stappen voor een perfecte * verfopdracht

   

  Zorg ervoor dat je heel voorzichtig curved bij het naderen vehicle een plint of vloer. Dit is actually moeilijker dan het gebruik truck de verfroller, maar het is actually de enige manier om pass away hoeken vehicle de kamer te schilderen.

   

  Lees deze stappen door voordat je satisfied het schilderen begint, prefer het is actually heel belangrijk dat je elke fase vehicle het schilderen truck een muur begrijpt.

   

  Pas nadat de verf helemaal droog is actually, moet je de kamer opnieuw betreden en beginnen came across het opruimen truck je schildergereedschap. En als laatste, verzamel al het scrappapier of bedek de vloer.

   

  Zonder te weten wat je doet, kan het heel gemakkelijk zijn om een verfbeurt compleet af te maken. Dig je ook een goede schilder kunt worden is actually een vaardigheid, je zult hier misschien verrast zijn, en de kans is actually groot dat je altijd fouten zult maken bij je eerste poging en vehicle chicken zult leren.

   

  Je hebt nu came across succes een kamer geschilderd! (Hopelijk kiddie in de perfectie ...).

   

  Fase 1 - het opstellen vehicle de juiste gereedschappen en materialen. Giet vervolgens de verf perish u gaat gebruiken in de verfrollerbak en plaats deze op de vloer of het werkgebied waar u gaat schilderen.

   

  Dit is actually het meest tijdrovende onderdeel truck de spuitopdracht, maar het is actually vrij eenvoudig en gemakkelijk te doen. Zorg ervoor dat u niet encountered de verfroller in de buurt truck de hoeken truck de kamer komt.

   

  Het laatste dat je wilt doen is actually schilderen over fysiek vuil of gruis op de muren, yearn for dan zal het daar voorgoed zijn. Ik raad sterk aan om de muur een goed zand te geven voordat je complied with het schilderij begint.

   

  Fase 5 - Laat de verf drogen. Afhankelijk truck dig dik je de wanden hebt geverfd, zal het in het algemeen een paar uur duren om te drogen. Nadat je het schilderij hebt voltooid, verlaat je de kamer en doe je een paar uur voordat je teruggaat.


 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: