• Cum Sa Iti Cumperi Dispozitivul DVR Potrivit

  Cum Sa Iti Cumperi Dispozitivul DVR Potrivit?

  Pentru ca tehnologia a evoluat considerabil in ultimii ani, dispozitivele DVR sunt mai cunoscute sub numele de sisteme CCTV. Poti gasi pe piata diverse branduri care comercializeaza DVR-uri si diverse modele de dispozitive cum ar fi DVR 4 canale, DVR 8 canale si DVR 16 canale. Numarul de canale va fi ales in conformitate cu numarul de camere utilizate in sistemul de securitate. Sunt foarte multe branduri care ofera spre comercializare dispozitive DVR atat low level cat si high end si totul depinde de bugetul tau in ceea ce priveste decizia de cumparare.

  DVR – cel mai ieftin sau cel mai scump

  Pentru a determina care este cel mai bun DVR pentru tine este important sa tii cont de numarul de frame-uri pe secunda, spatiul de stocare, rezolutia imaginilor si modul in care tu poti interactiona cu sistemul tau de securitate. Acestea sunt cele mai importante caracteristici ale unui DVR de care va trebui sa tii cont in momentul in care iti cumperi un astfel de dispozitiv, si, in functie de acestea vei stii daca ai nevoie de un sistem foarte ieftin sau de cel mai performant sistem.

  DVR – viteza de inregistrare si numarul de cadre pe secunda

  FPS sau numarul de cadre pe secunda se refera la viteza de inregistrare. In ceea ce priveste FPS-ul, un DVR inregistreaza in timp real, motiv pentru care valoarea FPS recomandata este de 30fps. Poti retine faptul ca reclamele care iti spun ca un DVR inregistreaza mai repede sunt false. In ceea ce priveste rata de cadre, la 30 de fps, nu vei pierde nicio activitate importanta. Nu ai nevoie sa inregistrezi in timp real decat atunci cand este foarte important. Nu confunda FPS-ul cu rata de display pentru ca sunt valori complet diferite.

  DVR – spatii de stocare si backup

  Indiferent ca ai un DVR 4 canale, DVR 8 canale sau DVR 16 canale, este important sa tii cont de spatiul de stocare de care dispui. Se recomanda cea mai mare capacitate de stocare posibila pentru a nu ramane fara spatiu in momente foarte importante. De asemenea, este foarte important si sa ai spatiu pentru backup. Daca faci backupuri frecvente vei avea posibilitatea de a salva materialele video inregistrate pe care le poti utiliza ulterior daca este nevoie. Este bine sa tii materialele video inregistrate pentru o perioada de cateva luni pe un HDD pentru ca daca unitatea DVR are o problema, toate fisierele vor fi pierdute.

  DVR – rezolutia imaginilor inregistrate

  Rezolutia imaginilor reflecta calitatea unui DVR, iar in termeni tehnici o rezolutie mai mare ocupa mai mult spatiu de stocare si mai mult spatiu pentru backup.

  DVR – interfata de operare

  Interfata de operare a unui DVR ar trebui sa fie cat mai simpla cu putinta si este mai bine ca utilizatorul sa poata apasa un simplu buton de pe panoul de comanda pentru a obtine functionalitate completa. Este posibil ca multi producatori sa omita faptul ca unitatea DVR trebuie sa fie comandata de o persoana care de foarte multe ori nu se pricepe la asta foarte bine, si un este un expert al sistemelor de securitate, motiv pentru care vor proiecta dispozitivele DVR cu functii complicate si greu de configurat.

  DVR – performante si catacteristici importante

  Cand alegi un DVR este important sa stii de la inceput unde va fi folosit – intr-o cladire, intr-un aeroport, intr-un muzeu, etc sau care sunt cerintele in ceea ce priveste FPS-ul.

  Pentru produsele utilizate in aplicatii normale cele mai importante caracteristici sunt multi functionalitatea, transmisiunea sigura prin retea, viteza de inregistrare buna, posibilitatea de a inregistra pe timp de noape sau senzorii de miscare. Pentru aplicatii care tin de securitatea bancilor, se cer dispozitive DVR cu un numar mare de cadre pe secunda, care sa poata inregistra in timp real, sa aiba canale audio si sa permita inregistrarea simultana pe mai multe camere

  Daca dispozitivul DVR este standard atunci nu va putea inregistra momentele importante pe mai multe camere simultand si pot aparea probleme importante.

  Este bine sa determini foarte clar de la bun inceput aplicatia in care va fi folosit DVR-ul pe care il alegi. Atunci cand nu stii care este cea mai buna solutie pentru tine iti recomandam sa intrebi in magazin si sa soliciti consultanta, vei primi cu siguranta cea mai buna solutie.

  For More Information About www.comod.ro

  Contact Us:

  Address: Strada Baba Novac 17, București

  Telefon ( intre orele 10:00 - 18:00):

  031.425.29.60 - informatii vanzari

  0786.116.331 - informatii tehnice

  E-mail: contact@comod.ro- sesizari & reclamatii

  http://www.comod.ro/


 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: