• Cum Alegi Corect Un Sistem De Supraveghere

  Cum Alegi Corect Un Sistem De Supraveghere?

  In ultima vreme se constata o foarte mare cautare pentru sisteme de supraveghere ceea ce inseamna ca oamenii sunt mult mai atenti la securitatea lor, a celor dragi si a bunurilor la care tin.

   

  Dar, pe masura ce supravegherea evolueaza si au loc progrese in domeniul software, camerele CCTV aduc si alte beneficii in afara de siguranta. Rezultatul este ca alegerea corecta a sistemelor de supraveghere poate avea beneficii mai mari ca oricand, mai ales pentru ca piata in prezent este extrem de ofertanta.

   

  Mai jos sunt cateva intrebari la care ar trebui sa raspunzi inainte de  a investi intr-un nou sistem de supraveghere.

   

  Sisteme supraveghere video – camere discrete sau intimidante?

   

  Locatia si ceea ce ai nevoie pentru a monitoriza spatiul vor fi elementele care  determina daca sunt  necesare camere discrete sunt sau nu.  Camerele pe care ti le alegi pot sa fie foarte mari si foarte vizibile si vor atrage cu siguranta atentia moment in care vor anunta pe toata lumea ca zona este monitorizata deci ideea de vandalism sau patrundere prin efractie iese din discutie.

   

  Camerele precum cele din portofoliul nostru sunt cele mai bune pentru a fi utilizate pentru discretie, datorita dimensiunilor lor mici si posibilitatii de a se integra perfect in spatiu fara a atrage atentia.

   

  Un astfel de model de camera este cel din imagine pe care il poti achizitiona la cel mai bun pret de aici!

   

  Sisteme supraveghere video -  in interior sau afara?

   

  Pentru ca cele mai multe sisteme de supraveghere moderne pot sa fie montate in interior si in exterior va trebui sa tii cont inca de la bun inceput de caracteristicile care permit montarea intr-o anumita zona, si este important sa stabilesti clar unde urmeaza sa montezi camerele. Pentru utilizarea in medii extrem de reci, alegerea unei camere care are un design durabil si un incalzitor incorporat este cruciala, pentru ca altfel este posibil ca dispozitivul sa nu functioneze corespunzator.

   

   

  In diverse industrii, cum este si transportul, va trebui sa iti alegi o solutie cat mai rezistenta si cat mai robusta in ceea ce priveste sistemele de supraveghere video, care sa permita functionarea in medii mai dure, unde apar niveluri ridicate de vibratii.

   

  In medii industirale este posibil sa fie nevoie sa protejezi camerele de rumegus sau de alte particule care ajung in aer si le pot perturba functionarea.

   

  In bucatariile restaurantului, asigura-te ca protejezi camera de supraveghere de depunerile de grasimi, iar in baruri si cluburi, factorii precum masinile de fum si bauturile varsate pot avea un impact negativ asupra camerei.

   

  Este important sa stii foarte bine raza de actiune a camerei pe care o vei utiliza.

  Zona pe care vrei sa o acoperi cu un sistem de supraveghere va determina cele mai bune camere pe care le poti alege si tipul de retea de care ai nevoie. In acest sens, recomandarea profesionistilor din domeniu este sa faci un plan al zonei pentru  a sti de la bun inceput numarul de camere de care vei avea nevoie.

   

  Camerele PTZ functioneaza cel mai bine pentru zonele mai mari, datorita gamei largi de unghiuri de vizionare si capacitatii acestora de a mari imaginea.

  Zonele importante pot sa fie determinate utilizand un numar mai mic de camere CCTV si vei mentine totodata costurile la un nivel rational. Chiar si cand sunt necesare unghiuri foarte largi de vizualizare, vei fi uimit de faptul ca ai o calitate impresionanta a imaginilor.

   

  Sisteme de supraveghere – de ce sunt necesare camerele de interior?

  Cele mai multe camere de interior sunt utilizate pentru a monitoriza bonele care au grija de copii, persoanele care ingrijesc bolnavi sau batrani si nu in ultimul rand animalele de companie. O alta situatie este monitorizarea partenerului de viata, tot mai des intalnita in ultima vreme. In aceste scopuri, cele mai bune sisteme de supraveghere sunt cele care pot fi deghizate si ascunse astfel incat persoana monitorizata sa nu isi dea seama ca este filmata. Doar asa cei supravegheati vor avea un comportament normal.

  Acestea sunt doar cateva intrebari la care este bine sa raspunzi inainte de a pleca la cumparaturi pentru sisteme de supraveghere. Daca stii exact ce nevoi ai vei putea cu siguranta sa gasesti cele mai bune dispozitive potrivite pentru nevoile tale.

   

  For More Information About comod.ro

  Contact Us:

  Address: Strada Baba Novac 17, București

  Telefon ( intre orele 10:00 - 18:00):

  031.425.29.60 - informatii vanzari

  0786.116.331 - informatii tehnice

  E-mail: contact@comod.ro- sesizari & reclamatii

  http://www.comod.ro/


 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: