• Camere De Supraveghere - Dvr 4 Canale

  Camere De Supraveghere - Dvr 4 Canale

  Sfaturipentrualegereaceluimai bun DVR

  In acestarticol, itiprezentamcelemaiimportantecaracteristicipe care este bine sa le ai in vederedacate-aidecissaiticumperi un DVR. In functie de toateacestefunctiisicaracteristici, veiaveaposibilitatea de aalege din multitudinea de posibilitati exact modelulpotrivitpentru tine.

  Numarul de canale

  Un DVR poate fi gasit in maimultetipurisipoate fi cu 4, 8, 16 sipana la 32 de canale video, si maxim 16 canale audio. Pentruunitatile DVR specialenumarul de canaleva fi limitat la 4. Acestea din urma se folosesc in general pentrumasinisi ATM-uri.

  Rezolutiea de inregistraresivizualizare

  Acestdetaliuestefoarte important. DegeabaaiunDVR 16 canaledar nu vezinimicpenicio camera din cauzarezolutieislabe. Pentrupartea de vizualizarealegereapoate fi simpla, celemaimultedispozitivesuporta o vizualizare in timp real generand 25 de imaginipesecunda in fiecare canal simultan. Existasiformatenoi de rezolutie mare. In momentulinregistrariiaparediferentaintreunaparatrudimentarsiunul de calitate.

  In general, la un DVR, inregistrareaesteceamaiimportanta parte, si de aceea se urmareste o rezolutiefoarte mare chiardacanumarul de cadre pesecundaestemai mic. De exemplu, estepreferabil un DVR care inregistreaza cu 15 cadre pesecundadar are o rezolutie de 1080 P in loculunuia cu 25 de cadre pesecunda la o rezolutie de 720P.

  Compresiasemnalului

  Bitrate face referire la compresiasemnaluluisi la calitateaacestuia. Un bitrate mic poateimplica un spatiumai mic pe HDD siesterecomandatpentrurezolutiimici. Un bitrate mai mare se recomandapentrurezolutiilemaridaresteconsiderat o risipa de spatiu. Totusi, calitateaimaginiiestefoartebuna, decimerita un bitrate mai mare. Itipotiimagina ca, dacaaiinvestitintr-un DVR 8 canalesiaimontantcele 8 camere, esteposibilsadevinafrustrant, daca nu veziimaginibunepeacesta.

  Fluxurile de date

  In ultima vreme, producatorii au aduspepiataunitati DVR care permit dual streaming. Acestaimplica un flux de date de bazanumit stream principal care oferacaracteristicileparametrilorpentruinregistrareape HDD sitransmiteinformatia in reteaualocalasaupe internet in loculundebandaestesuficient de larga. Fluxulsecundaresteconfigurat independent de fluxul principal in ceeaceprivesterezolutiasinumarul de cadre pesecunda, siesteutilizatpentru a transmiteinformatiile la distantemari, ca de exempluprintr-o conexiune de internet de bandaingusta.

  Interfata de administrare

  De celemaimulteoriestevorba de grafica, iconitecoloratesi o interfata de utilizareintuitiva. Un plus estereprezentat de traducereameniului in romana.

  Perifericele

  Existamaimulteporturi care pot fi intalnitepeunpanou din spate al unitatii DVR, tinandcont de clasa din care dispozitivul face parte.

  Portul serial RS-232 itipermitesaconecteziunitatea DVR la un possausaconectezitastaturapentrucomandacamerelor PTZ. Acest port esteutilinclusivpentrudispozitiveleDVR 2 canale.

  Portul serial RS-485  itipermitesacomanzicamerele PTZ saucamerele speed dome la unitatea DVR.

  Iesire in buclasuntintalnite la echipamente High Endsireprezintaiesirisuplimentarepentrucanalele video. Acestea se pot legasi de alteechipamentepentruinregistrare cum ar fi monitoarele dedicate.

  Intrarilesiiesirile de alarma pot fi pereleu, iarnumarullordepinde de numarul de canalesi de clasa DVR-ului. Un DVR 4 canalevaaveamaimulteiesiridecatunul cu 2 canale. Toateacesteintrari permit declansareainregistrarilor la comanda cu ajutorulunuisenzor extern.

  Porturile USB iti permit saconectezi la dispozitiv un mouse pe USB pentru a accesa DVR-ulsipentru a realiza back-up-uripentrufisierele video foarteimportante.

  PortuleSATAapareinclusivpe DVR-urile din clasesuperioaresipermitemarireacapacitatii de depozitare.

  Portul RS-45 reprezintainterfata de conectare a dispozitivului DVR la internet.

  Acesteasuntdoar o parte dintreinformatiilepe care artrebuisa le cunostidespreunitatile de tip DVR. Daca nu stiicesacumperi, esterecomandatsasolicitaticonsiliere din parteaspecialistilorpentru a nucumpara un dispozitiv de care sa nu vaputetifolosi ulterior.

  For More Information About comod


 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: