• Camere De Supraveghere - Camere Supraveghere

  Camere De Supraveghere - Camere Supraveghere

  Cum se alegeun kit pentrusupraveghere video?

  Suntfoartemulte site-uri care vandsisteme de supravegheresi care oferaclientilormaimultevariante de pachetesikituripentrusupraveghere, care sunt de obiceiprezentate ca fiindperformantesi complete. Potigasikituri care cuprindintre 2 si 16 camere, cu cablusaufara, cu spatiu de stocaresaufara, silistapoate continua. Suntatat de multeoptiunidisponibileincatpoate fi descurajanta la un moment datpentrucei care sunt in afaraacestuidomeniu.

  Itioferimmaimultesugestiisiponturi de care e bine satiicontcandtegandestisacumperi un kit pentrusupraveghere.

  Nu tebazadoarpespecificatiiletehnice ale echipamentelor

  Pehartieveiprimifoartemultecaracteristicipompoasepentrucameresidispozitive DBR dartrebuiesastii ca de foartemulteorisunt simple trucuripentru marketing care tevordeterminasacumperiechipamente care doar par performante. Calitateasistemelor de supraveghereesteoferita de imaginilepe care le potivedeapemonitoare cu ochii tai si de toatedetaliilepe care le obtii din imagineasurprinsa. Imaginile de calitate din care potivedeatrasaturilefetei, numerele de inmatricularesialtedetaliisimilare nu se obtinedoar din specificatii. Trebuiesaai electronica foartebuna. Pentru a fi sigur ca veicumparacetrebuie tine cont de urmatorulsfat.

  Solicitaimagini video capturate de pachetulpe care urmeazasailcumperi

  Dacaimaginilefacdiferenta, itipotiimagina cat valoreazaun film. Modul modern sicorect de a comercializacamerele de supravegheresausistemele de supraveghereimplicafurnizareamostrelor cu tot ceeacepoate face respectivulprodus.

  Specificatiitehniceimportante ale sistemelor de supraveghere

  Rezolutiacamerelor se traduce in  numarul de pixeli care formeazaimagineaobtinuta din camera de supraveghere. Cu cat numarul de pixeliestemai mare cu atatestemaibunaimaginea. Itirecomandamsagasesticamere cu rezolutiimari. Rezolutia se alegetinantcont de distantape care dorestisa o acoperi in mod eficient. Atuncicandestevorbadespreacoperirefacemreferire la distanta maxima in care se pot recunoastenumerele de la masinisifeteleoamenilor.

  Camerelevechiputeaucapturaimaginiclarepe o distanta de cel mult 5 metri. Camerele cu rezolutie HD sunteficientepedistante de pana la 12 m. Camerele Full HD sunteficientepedistante de pana la 20 de metri.

  Iluminarea IR estefoarteimportantapentrucamerele care vorfunctionasinoaptea. Producatorii de camere au o politicasimilaraproducatorilor auto care oferaunconsummediu al masinilorsiexagereaza mult. Si pentrucamerele de supravegheresuntprezentatedistantefoartemarisinerealiste. Este recomandatsatebazezipejumatate din distantaspecificata.

  Pentrunoapteexistacamerespeciale care au functia Day and Night. Calitateaimaginilorcapturatenoapteaestelegata de functia anterior mentionata.  Sursa de iluminare cu infrarosuoferaradiatiilenecesare de care camerele au nevoiepentru a generaimagininoaptea, insafara o functie day and night, camera nu vaputeafolosi in mod eficientacesteradiatii. Dacapentru tine suntimportanteimaginile din timpulnoptii, cautacamere care saaibaaceastafunctieinclusa.

  Alegeunpachetpersonalizat

  Niciodataun kit nu va fi perfect pentrunevoile tale siesteutilsaapelezi la un furnizor care itioferaposibilitatea de a combinacomponentele cum vrei. Acestifurnizoriitivoracorda cu sigurantasisfaturi utile pentrualegereacamerelor in functie de necesitatile tale. Evita comerciantiiinflexibili.

  Cumpara de la firme care asigurasiinstalarea

  Chiardaca pare floare la ureche, montajulsistemelor de supraveghereimplicamaimulteprobleme simple saucomplexe, sidoar o persoana care se pricepesiinstaleazaregulatsisteme, le poate face fata. Cei care doarcomercializeazavavoroferifisatehnica, dar nu va pot raspunde la intrebari delicate care voraparea cu siguranta in timpulmontajului.

  Acesteasuntdoarcatevasfaturi utile care tevorajuta cu sigurantaatuncicandvreisaiticumperi un sistem de supraveghere.  Potialegeun kit de supravegheredacaacestacontinetoatecomponentele de care ainevoie, daritirecomandamsaverifici cu atentietoatedetaliile. Sistemul tau de supraveghereva fi alaturi de tine mult timpdacava fi cumparat in cunostinta de cauza, sidacaalegidoarcomponente de calitate.

  For More Information Find Out More


 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: