• Calex Lamp - Led Flower

  Calex Lamp - Led Flower

  Lampen zijn een van de meest makkelijke manieren om wat sfeer te creeeren in een huishouden. Een lamp straalt warmte en gezelligheid uit, dit is precies wat je wilt hebben natuurlijk. Het is echter vrij lastig om een goede lamp te vinden, er zijn namelijk super veel soorten waar je uit kunt kiezen. Iedere soort is weer geschikt voor een andere gelegenheid, daarom is het belangrijk om altijd even op een rijtje te zetten wat je precies wilt.  Wij hebben vele soorten lampen op onze website, iedere lamp heeft zijn eigen karakter. Als voorbeeld nemen we een Calex lamp, deze heeft veel feller licht dan een hallogeen lamp. De Calex Goldline is dan ook meer geschikt voor een plek die veel licht nodig heeft, zoals een badkamer of een wc. Hier wil je niet een of ander miezerig lampje hebben zitten. Je moet op die plekken namelijk wel  genoeg licht hebben.

  Een ander verschil is het verbruik. Een gloeilamp is minder zuinig dan een ledlamp, dit komt door de hitte en door de techniek achter de lamp. Het is dus handig om voor een groot gedeelte aan led lampen te hebben. Je merkt dit namelijk terug in je portemonnee, dit is altijd leuk meegenomen. Een spaarlamp is ook een goede optie, maar led blijft toch altijd nog de koning op het gebied van energieverbruik.

  De standaard lampen zijn natuurlijk niet alles wat wij op de website hebben staan. Ons assortiment loopt ontzettend uiteen en voor ieder is er wel wat wils. Een greep uit ons assortiment: Sylvania GU10, Tip kaars lamp, Calex Goldline, Led Flower, Globe lamp en verschillende Sylvania lampen. Neem dus eens een kijkje om precies te zien wat we hebben en of er iets bij zit waar je op zoek naar bent. Je kunt op de webshop zoeken op soort lamp, op het formaat en op het verbruik. Als er vragen zijn dan kun je natuurlijk ook nog altijd even een berichtje achterlaten, we zullen vervolgens ons best doen om jou zo goed mogelijk te helpen.

  De vraag die overblijft is, wat voor formaat lamp moet ik hebben. Je kunt een grote led lamp kopen, dit is echter vaak veel te veel licht en het zorgt ervoor dat een kamer te fel kan worden. In sommige gevallen is het dus beter om te kiezen voor een kleinere variant, dit is in de vorm van een spot. Een spotje is een klein soort lampje wat overal gebruikt voor kan worden. Meestal gebruiken mensen spotjes in de badkamer of in de schuur, het zorgt namelijk voor een vrij precieze straal licht en hierdoor kun je een bepaald deel van de kamer oplichten. Een wandlamp is ook een leuke toevoeging aan de kamer, het is namelijk eens wat anders dan al die standaard soorten lampen. Je ziet dus wel dat je heel veel keus hebt uit alle lampen. Voor iedere situatie is een lamp geschikt en een ander weer ongeschikt, doe dus goed je onderzoek en weet wat je wensen zijn.


  For More Information About www.lampenbazaar.nl


 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: